Avui va per ell…

Sí, avui va pel meu pare, el Carles. Crec que mai us he explicat que van ser els inicis de Melmelada de maduixa…

Melmelada de maduixa va néixer el 2013. Ja en farà 5 anys des de que tot va començar, com passa el temps… Va ser mentre estudiava el Màster en Disseny Gràfic i Web.

Com tots ja sabreu, sóc un cul inquiet i un dia em vaig topar amb la màquina de cosir de ma mare, i si, d’aquest fet tan fortuït va sorgir Melmelada de maduixa. Recordo aquells temps (sembla que parli com una iaia) quan tenia moltes entregues del màster, i s’acostava el moment de començar el treball de final de màster i no en tenia gaire de temps. Tot i així, per ser tan tossuda com sóc, vaig començar a fer proves amb la màquina de cosir.

Al principi, perquè enganyar-vos, va ser un desastre total, com podríeu imaginar. Volia utilitzar la tela de sac (em considero fan incondicional), com a matèria prima amb la qual treballar i realitzar els meus propis productes. I sent una principiant com jo i sense haver realitzat un curs de costura, ja us podeu imaginar quines monstruositats van sortir d’allà! Maleït atreviment el meu! Però mireu, tot i que em fa molta vergonya us ho ensenyo…

El cas és que mun pare no estava pas d’acord o no hi veia futur en la marca, ho veia més com una pèrdua de temps i que m’havia de centrar en acabar de formar-me com una dissenyadora de cap a peus. Però sent com sóc jo, una tossuda, li vaig portar la contraria i vaig tirar pel dret amb el meu petit projecte que tanta il·lusió em feia. Volia demostrar-li que no, que aquella llavo la plantaria, la cuidaria i la regaria jo cada dia fins que es tornes una maduixera de cap a peus!!

Que pensa ara mun pare de Melmelada de maduixa? Ara mateix ell és un dels meus fans número 1!!! Sempre m’ajuda en tot el que pot, es preocupa, m’aconsella… Sense el seu suport incondicional estic segura que aquest projecte no hagués pogut arribar fins al dia d’avui i ara mateix no estaria escrivint aquestes mateixes paraules… així que…

MOLTES GRÀCIES PAPA, per fer-me costat, ajudar-me, dir-me que no perquè et portés la contraria i per animar-me cada dia!

*Anna*

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *