Ja t’ho faràs – TV3

Melmelada de maduixa va aparèixer al programa de TV3, Ja t’ho faràs el passat dia 21 de gener del 2017! Al principi quan vaig rebre la confirmació que venien a gravar encara no m’ho creia… Un petit projecte que vaig comença amb molta il·lusió arribaria a un munt de persones de Catalunya… Sincerament no tinc paraules!

El dia de la gravació tot va anar perfecte, l’equip del Ja t’ho faràs es va desplaçar fins a Sitges, on visc. Gràcies al fet que va fer un dia esplèndid, vam poder gravar al carrer amb molta llum i al costat del mar, aconseguint així uns plans espectaculars!

El resultat simplement és perfecte… m’encanta com ha quedat! El podeu trobar en aquest enllaç:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/ja-tho-faras/melmelada-de-maduixa/video/5644391/

Finalment donar les gràcies a l’equip del Ja t’ho faràs per l’oportunitat que m’han donat! :)

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *