Winter Market Sitges

Després del cap de setmana al Winter Market de Sitges i haver paït una part de les emocions, he de dir que estic sense paraules i molt contenta. No m’esperava tot el que ha arribat a passar. Ara si que he pogut veure i creure que el meu petit projecte pot i tira endavant. Suposo que sempre tens els petits dubtes de si agradarà, si és un producte que la gent valorarà pel fet que sigui tot fet a mà,… Però ara si, puc dir que estic 100% segura!!! ♥

Donar les gràcies a l’organització del market, en especial a la Vinyet. Moltes gràcies per la feina ben feta, per la difusió, per l’energia i ban rotllo. M’he sentit “estimada” i això perdoneu que sigui “monyes” m’omple molt i m’emociona… :)

I per suposat mil gràcies a tots i totes les que heu vingut a veure. M’ha fet molta il·lusió escoltar comentaris com: “Ah! Ara et poso cara!”, “Et segueixo de fa temps i m’encanta el que fas”, “És tot preciós…”, “Ho fas tu tot a mà? Felicitats, molt bona feina”,… entre altres… mersi de debò moltes gràcies!! Això si que et dona energia i motivació per seguir endavant! ♥

I ara? Doncs ara a mirar cap endavant a continuar treballant molt i molt per arribar a l’objectiu final, tenir la meva pròpia botigueta, la botigueta de Melmelada de maduixa! :)

Anna

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *